Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار منطقه ۲ با اشاره به تعیین تکلیف ۱۵ گود رها شده در این منطقه از تصویب طرح شمسه ( شهر مدرن هوشمند) که یک بوستان ۳۵ هکتاری است، خبر داد.

به گزارش ایران اکونومیست، مهدی صالحی عصر امروز در نشست خبری که به منظور تشریح عملکردش در دورانی که به عنوان شهردار منطقه ۲ انتخاب شده، گفت:‌ حدود ۱۰ ماه است که به عنوان شهردار منطقه ۲ انتخاب شدم و در این مدت سعی کردیم که برای تحقق رویکردها و تاکیدات شهردار تهران برنامه ریزی مفصلی داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه صبح امروز طرح شمسه در شورای عالی شهرسازی به تصویب رسید، تصریح کرد: طرح شمسه یعنی شهر مدرن هوشمند در اراضی توتستان‌های فرحزاد در جنوب یادگار امام اجرا خواهد شد که با اجرای این طرح ۳۵ هکتار فضای سبز تحویل شهروندان تهرانی می‌شود.

صالحی با بیان اینکه اجرای پروژه شمسه به عنوان کلان پروژه منطقه ۲ در سال ۱۴۰۲ تحویل شهروندان می‌شود، گفت: این پروژه به اندازه پارک ملت خواهد بود که پلن مالی آن را به شورای شهر تهران ارائه خواهیم کرد و این اعتبارات به گونه‌ای طراحی شده که منابع مالی اجرای پروژه از درون آن تامین می‌شود و همزمان تامین سرانه و خدمات مدرن را در آن پیش بینی کردیم و در مورد ساماندهی املاکی که در این محدوده در طول سال‌های مختلف به عنوان سکونتگاه‌های غیر مجاز شکل گرفتند طرح ساماندهی پیش بینی کردیم و این در حالیست که نمی‌خواهیم طرح را به گونه‌ای انجام دهیم که چرخ‌های توسعه طرح زندگی افراد را نابود کند.

تا پایان سال فاز اول اکوپارک در فرحزاد را اجرایی می‌کنیم

 

وی با بیان اینکه از ابتدا قول داده بودیم که موضوع روددره فرحزاد را پیگیری کرده و این محدوده را ساماندهی کنیم، ادامه داد: در آخرین بازدیدی که به همراه نایب رئیس شورای شهر داشتیم در این محدوده دیگر از آسیب‌های اجتماعی مهلک خبری نبود و ما تجربیات خاصی را در ساماندهی فرحزاد داشتیم که از تیراندازی بین پلیس و خرده فروشان تا کشف زاغه‌های ۴۰ متری را شامل می‌شود و حدود ۶۰۰ نفر از معتادان متجاهر را در مراکز ماده ۱۶ ساماندهی کردیم و اکنون زمینه برای اجرای طرح اکوپارک فراهم شده و در نظر داریم تا پایان سال فاز اول اکوپارک در فرحزاد را اجرایی کنیم و حتی می‌توانیم در ادامه زمینه برای استفاده بین‌المللی از این مجموعه را نیز فراهم کنیم.

پلمب و حذف ۱۷ پلاک قرمز و ۲۳ پلاک ضایعاتی دره فرحزاد

شهردار منطقه ۲ افزود: در موضوع ساماندهی فرحزاد موضوع احداث جاده دسترسی برای نیروهای انتظامی انجام شد و ۲۵ چراغ پایه نوری و ۲۱۸۰ متر جاده دسترسی ایجاد شد و همچنین ۱۷ پلاک قرمز و ۲۳ پلاک ضایعاتی پلمب و حذف شد و برای نصب پنج کانکس پلیس در این محدوده تمهیداتی اندیشیده شد.

 

آزادسازی ۱۲ هزار متر پلاک در منطقه ۲

وی با بیان اینکه در راستای احقاق حقوق شهرداری ۱۲ هزار متر پلاک آزادسازی شد، گفت: همچنین تعدادی آپارتمان که در اختیار غیر قرار داشت بازپس‌گیری شد.

صالحی با بیان اینکه موضوع محله اسلام آباد یا روددره اوین درکه در دستور کار جدی قرار دارد، گفت: با اقداماتی که انجام شده، پیش بینی می‌شود که تعداد زیادی مسکن اجتماعی در این طرح شکل بگیرد و موضوع ساماندهی پلاک‌های متعلق به شهرداری تهران نیز در این محدوده تعیین تکلیف شد. چرا که ۳۰ درصد پلاک‌ها برای شهرداری است.

وی همچنین از تکمیل یک فاز از پل‌های تندرستی که بر فراز بزرگراه شهید همت ساخته خواهد شد خبر داد و گفت: تکمیل پل‌ها در حال انجام است که با انجام این مهم یک مسیر طولانی برای پیاده روی در اختیار شهروندان قرار خواهد گرفت.

 

ساماندهی میدان صنعت و میدان شهید تیموری

شهردار منطقه ۲ همچنین از ساماندهی پلازای شهری در بلوار پاک نژاد خبر داد و گفت: ساماندهی میدان صنعت و میدان شهید تیموری که چراغ قرمزهایش واقعا آزار دهنده است در دستور کار قرار دارد.

تعیین تکلیف ۱۵ گود منطقه ۲

۱۲۰ میلیارد تومان برای پایدارسازی دائم گود مجاور برج میلاد

وی همچنین در خصوص موضوع گودهای ناایمن منطقه با اشاره به اینکه ۱۵ گود در این منطقه قرار دارد، تصریح کرد: از ابتدای استقرارم به عنوان شهردار منطقه با جدیت مسئله گودهای رها شده را پیگیری کردم و حالا باید اعلام کنم که هیچ کدام از این گودها بلاتکلیف نیست. از جمله گود مجاور برج میلاد که ۲ ماه است که ایمن سازی آن آغاز شده و با پیش بینی مبلغ ۱۲۰ میلیارد تومان نسبت به پایدارسازی دائم آن اقدام شده است و همچنین گود دریا نیز بخش زیادی از آن ایمن سازی شده و به زودی معبر مجاورش که سال‌های طولانی بسته بود، بازگشایی می‌شود.

صالحی با تاکید بر اینکه در این منطقه گود بلاتکلیف نداریم، گفت:‌ اصل گودبرداری ایرادی ندارد اما بعضا در فرآیند ساخت مالکان با مشکلاتی مواجه می‌شوند که پروژه را در همان مرحله گودبرداری رها می‌کنند که در شورای شهر پنجم مصوبه‌ای در خصوص اخذ ضمانت بانکی از مالکان پروژه‌های بزرگ تصویب شد که بر این اساس از مالکان ضمانت می‌گیریم که نسبت به اجرای تعهداتشان اقدام کنند و اگر گود را رها کردند شهرداری می‌تواند با استفاده از ضمانت‌هایی که مالک داده گود را ایمن سازی کنند.

گود بابک زنجانی در اختیار وزارت نفت است

 

وی در مورد گود ایران زمین موسوم به گود بابک زنجانی به ایران اکونومیست، افزود: این گود در حال حاضر در اختیار وزارت نفت است و گزارشی دال بر ناایمن بودن آن نداریم و به دلیل ایراداتی که شورای عالی شهرسازی در مورد پروژه‌ای که قرار است در این گود ساخته شود دارد، فعلا متوقف مانده است.

شهردار منطقه ۲ با بیان اینکه پروژه این گود یک مجموعه هتل اداری بلندمرتبه است که شورای عالی شهرسازی بر روی مسئله بلندمرتبه بودن آن نظراتی دارد،‌ اظهار کرد: چندی پیش یکی از معاونین سازمان بازرسی از این گود بازدید کرد و ما از سازمان بازرسی خواستیم که به این مسئله ورود کند و نسبت به دستگاه‌های دولتی که مسئول گودها هستند متذکر شود اما تا امروز گزارشی دال بر پر خطر بودن این پروژه نداریم.

وجود ۹ ساختمان با ضریب بالا ناایمن در منطقه ۲

 

وی در خصوص وضعیت ساختمان‌های ناایمن این منطقه نیز گفت: ۹ ساختمان در منطقه ۲ با ضریب بالا ناایمن تشخیص داده شده‌اند که یکی از ساختمان‌ها متعلق به یکی از مجموعه‌های دولتی و دو ساختمان نیز برای شهرداری است که ایمن سازی و رفع خطر آنها در دستور کار قرار گرفته است.

صالحی با اعلام خبر پرداخت ۹۰ درصد معوقات پیمانکاران منطقه ۲ ادامه داد: در گذشته مشکلی وجود داشت که یا مناقصات ما به دلیل عدم اعتماد پیمانکاران و یا برنده نشدن شرکت‌ها، به نتیجه نمی‌رسید اما حالا با پرداخت معوقات و ایجاد اعتماد این مشکلات تا حدود زیادی رفع شده است.

وی با اعلام خبر ساماندهی و لایروبی مسیل‌ها و سیل برگردان‌ها، گفت: خط ۱۰ مترو پنج ایستگاه در منطقه ۲ دارد که سطح دسترسی به خدمات عمومی را به خصوص در شمال منطقه افزایش می‌دهد و همانطور که قول داده‌اند تا پایان سال ۱۴۰۴ این ایستگاه‌ها تحویل داده می شود.

 

رفع خطر گودهای کیهان و مرزداران

شهردار منطقه ۲ همچنین در مورد آخرین وضعیت گود کیهان و گود مرزداران، گفت:‌ گود کیهان بطور کامل پر شده و از گود مرزداران نیز رفع خطر شده است.

وی افزود: گود دریا دارای مشکلات حقوقی است و پیش بینی اجرای سریع پروژه در آن وجود ندارد و موضوع پر کردن آن را دنبال می‌کنیم.

صالحی در مورد پروژه‌ای که قرار است در گود ایران زمین اجرا شود، گفت: قرار بود که یک مجموعه هتل اداری بلندمرتبه در این زمین ساخته شود که شورای عالی شهرسازی نسبت به بلندمرتبگی این پروژه ایراداتی گرفته است اما بنا به درخواست مالک، دستگاه قضایی به پرونده ورود کرده و این مسئله در دستور کار قرار دارد.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: شهرداری ، شهرداری منطقه 2 ، گود برج میلاد ، گود رها شده

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: شهرداری شهرداری منطقه 2 گود برج میلاد گود رها شده شورای عالی شهرسازی شهردار منطقه ۲ دستور کار تعیین تکلیف منطقه ۲ ایمن سازی پیش بینی پروژه ای رها شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۵۸۴۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف چای سنواتی باید مدبرانه‌ باشد

ایسنا/گیلان رئیس کل دادگستری گیلان با بیان اینکه تعیین تکلیف و خروج چای سنواتی از انبارها باید مدبرانه‌ باشد، گفت: چای‌های سنواتی تاریخ مصرف گذشته در صورت صرفه اقتصادی کمپوست و در غیر این صورت امحاء شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین اسماعیل صادقی نیارکی امروز هشتم اردیبهشت در دیدار با رئیس هیات مدیره سندیکای کارخانجات چای شمال یکی از مشکلات استان را معضل چای سنواتی دانست و گفت: چای گیلان همواره در سبد غذایی خانواده‌های ایرانی جای داشته و مسئله چای سنواتی نباید موجب خدشه‌دار شدن نام و نشان چای گیلان شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین صادقی نیارکی، حل دغدغه چای سنواتی را در گرو تدبیر و اتخاذ روش‌های منطقی و عقلانی عنوان کرد و افزود: اراده همه مسئولان بر این است که این مشکل بدون شتابزدگی و با کمک دولت و بخش‌های خصوصی و مردمی مرتفع شود.

وی با اشاره به اینکه چای سنواتی اکنون به یک تهدید برای استان تبدیل شده، خاطرنشان کرد: چای سنواتی باید تعیین تکلیف شده و نگرانی کشاورزان و کارخانجات چای، برطرف شود.

رئیس‌کل دادگستری گیلان با اشاره به اینکه وضعیت صنعت چای همواره در دستور کار دولت قرار دارد، اظهار کرد: دولت برای کمک به چایکاران ۲۵ درصد قیمت مصوب را پرداخت می‌کند تا با حمایت از این صنعت، شاهد افزایش تولید چای در کشور باشیم.

وی با توجه به نامگذاری شعار سال توسط مقام معظم رهبری مدظله العالی با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم »، افزود: بخشی از تولیدات استان گیلان به صنعت چای اختصاص دارد باید تلاش شود تا با مشارکت مردم و بخش خصوصی تمام اقدامات لازم در راستای افزایش تولید چای انجام شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تعیین تکلیف حسن یزدانی برای المپیک پاریس
  • تعیین تکلیف رینگ شهری یزد بعد از ۲۵ سال
  • تعیین تکلیف چای سنواتی باید مدبرانه‌ باشد
  • سفر مدیرکل دفتر موسیقی برای تعیین تکلیف کنسرت‌های موسیقی
  • رفع توقیف بیش از ۲۴ هزار وسیله نقلیه در قم
  • از ساماندهی بازار آهن شادآباد تا تسریع پیگیری طرح شن‌چاله‌ها
  • تسرسع ساماندهی بازار آهن شادآباد و پیگیری طرح شن‌چاله‌ها در کمیسیون ماده پنج
  • ساماندهی بازار آهن شادآباد و پیگیری طرح شن‌چاله‌ها در کمیسیون ماده پنج تسریع می‌شود
  • تعیین تکلیف حق پخش ورزش
  • جلسه نهایی تعیین تکلیف «برج‌های دوقلو» خرم‌آباد برگزار می‌شود