Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرید سپری در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در سنندج اظهار کرد: عمده قاچاق جوجه یک روزه که در استان کشف می‌شود همچنان که در جلسات متعدد از سوی مسئولان بیان شده مربوط به سایر استان‌ها بوده است.

وی خاطرنشان کرد:کردستان استان گذر  است و عمدتاً تولیدات استان‌های دیگر کشور از اینجا عبور می‌کند از این رو عمده کشفیات قاچاق مربوط به استان‌های مرکزی یا شمال‌غرب کشور بوده و نباید آن را به استان ما نسبت دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان  با تاکید براینکه با تلاش و هماهنگی دستگاه‌های متولی اقدامات خوبی در رابطه با مبارزه با قاچاق کالا و ارز و جلوگیری از قاچاق تخم مرغ و جوجه یک‌روزه در استان انجام گرفته است، گفت: به حق باید از تلاش‌های شبانه روزی نیروی انتظامی و مرزبانی در این راستا قدردانی کرد.

سپری بر ضرورت پلاک‌گذاری ماشین آلات کشاورزی به منظور جلوگیری از قاچاق سوخت اشاره کرد و گفت: براساس قانون، سهمیه سوخت کشاورزانی که برای این مهم اقدام نکرده و ماشین آلات خود را پلاک‌گذاری نکنند قطع می‌شود.

وی با تاکید براینکه خرید و فروش تراکتور بدون پلاک در استان ممنوع شده است، عنوان کرد:15 هزار تراکتور از 30 هزار تراکتور موجود در استان کردستان پلاک ندارد که برای 10 هزار و 500 دستگاه پرونده تشکیل شده است.

به گفته وی، برای 8 هزار و 484 دستگاه پلاک نصب شده، 9 هزار و 703 دستگاه توسط کارشناسان نیروی انتظامی بازدید و 9 هزار و 213 دستگاه به نیروی انتظامی ارجاع داده شده است.

خرید 54 هزار تن گندم در کردستان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان در ادامه با اشاره به خرید تضمینی 54 هزار و 250 تن گندم از کشاورزان کردستانی، گفت: روزانه به صورت میانگین 5 هزار و 673 تن گندم از کشاورزان استان خرید تضمینی می‌شود.

به گفته وی، تا این لحظه 770 میلیون تومان برابر 90 درصد طلب گندم‌کاران کردستانی پرداخت شده و مابقی نیز براساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته ظرف چند روز آینده پرداخت می‌شود.

انتهای پیام/2330/71

منبع: فارس

کلیدواژه: حنیفی کردستان گندم تراکتور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۷۳۳۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سمی و سرطان‌زا بودن سیگارهای الکترونیک

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت با بیان اینکه سیگارهای الکترونیک جزو موارد قاچاق به حساب می‌آیند، اظهار کرد: تقاضاهایی برای اجازه فعالیت در زمینه عرضه و رسمیت بخشیدن به این سیگارها انجام شده اما وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز برای تولید، فروش و عرضه این سیگارها نمی‌رود.

بهزاد ولی‌زاده با بیان اینکه در ارتباط با مضرات مصرف سیگارهای الکترونیک اطلاع‌رسانی کرده‌ایم، اظهار کرد: سیگارهای الکترونیک جزو کالاهای قاچاق محسوب می‌شوند و تمام آنها از مسیرهای غیررسمی وارد کشور می‌شوند.

وی با بیان اینکه جلسه‌ای با ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز برگزار کرده‌ایم، افزود: موضوع خطرات سیگارهای الکترونیک، قوانین ممنوعیت فروش و وجود این محصولات در بازار غیررسمی کشور در این جلسه مطرح و مقرر شد ستاد برنامه‌ریزی لازم را برای برخورد با این کالای قاچاق با همکاری ارگان‌های ذی‌ربط انجام دهد.

ولی‌زاده درباره برخورد با متخلفان عرضه محصولات دخانی نوپدید گفت: دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات از طریق مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، به منظور نظارت و بازرسی اماکن فروش دخانیات و برخورد با متخلفانی که سیگارهای الکترونیک را عرضه می‌کنند، بخشنامه‌های لازم را به دانشگاه‌های علوم‌پزشکی سراسر کشور ابلاغ کرده است.

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت به ایسنا گفت: سیگارهای الکترونیک جزو موارد قاچاق به حساب می‌آیند و به همین دلیل می‌توان از ظرفیت قانونی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز استفاده کرد. موضوع مبارزه با سیگارهای الکترونیک در دستور کار ۲ وزارتخانه «بهداشت، درمان و آموزش پزشکی» و «صنعت، معدن و تجارت» قرار گرفته است.

وی درباره برخی تقاضاها برای رسمیت بخشیدن عرضه سیگارهای الکترونیک به صورت قانونی گفت: اگرچه تلاش‌ها و اقداماتی برای مبارزه با سیگارهای الکترونیک انجام شده اما تقاضاهایی برای اجازه فعالیت در زمینه تولید، عرضه و رسمیت بخشیدن این سیگارها انجام می‌شود. وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز برای تولید، فروش و عرضه سیگارهای الکترونیک نمی‌رود، چرا که مضرات این سیگارها شناخته شده است.

ولی‌زاده گفت: وزارت بهداشت نسبت به سمی و سرطان‌زا بودن مواد سیگارهای الکترونیک گزارش داده، همچنین مواردی در ارتباط با انفجار در صورت مصرف‌کننده‌ها گزارش شده است.

وی با بیان اینکه این یک باور غلط است که سیگارهای الکترونیک دارای آسیب کمتری هستند، افزود: نگاه مردم باید نسبت به محصولاتی که آسیب‌رسان سلامت هستند تغییر کرده و در ارتباط با مصرف این کالاها باید تجدیدنظر کنند. هدف صنایع دخانی از تولید و ترویج این محصولات به اعتیاد کشاندن نوجوانان و جوانان به نیکوتین و حفظ بازار سمی و مرگبار خود است. این صنایع باید بهای اقدامات خود را بپردازند.

ولی‌زاده با بیان اینکه سیگارهای الکترونیک جزو موارد قاچاق هستند، گفت: مردم از طریق سامانه ۱۹۰ می‌توانند هرگونه تخلف درباره فروش سیگارهای الکترونیک را گزارش کنند.

دیگر خبرها

  • انهدام باند قاچاق کبک‌های وحشی در شهرستان سنندج
  • انهدام باند قاچاق کبک‌های وحشی در سنندج
  • ممنوعیت خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی قبل از اخذ پایان‌کار
  • ممنوعیت ورود چای سنواتی به بازار مصرف/ کارخانجات چای به موقع بازگشایی شود
  • ممنوعیت هرگونه خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی
  • ۷۶ درصد اراضی کشاورزی استان بوشهر سنددار شده است
  • سمی و سرطان‌زا بودن سیگارهای الکترونیک
  • ممنوعیت هرگونه خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی قبل از اخذ پایان کار و اتمام سالن تولید
  • کدام کشورها تیک‌تاک را ممنوع کرده‌اند؟
  • ماجرای شبکه اجتماعی تیک تاک و ممنوعیت در آمریکا به کجا رسید؟