Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@04:49:53 GMT

اعمال منع تردد در ۱۵ شهر خوزستان در ایام عید فطر

تاریخ انتشار: ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۳۸۸۹۴

اعمال منع تردد در ۱۵ شهر خوزستان در ایام عید فطر

ایسنا/خوزستان استاندار خوزستان گفت: در ۱۵ شهر استان خوزستان احتمال انجام دید و بازدیدهای عید فطر وجود دارد که در این راستا در این شهرها منع تردد اعمال می‌شود و از سه‌شنبه تا شنبه ورود خودروهای با پلاک غیر بومی و خروج خودروهای با پلاک بومی ممنوع خواهد بود.

قاسم سلیمانی‌دشتکی در حاشیه نشست ستاد استانی مدیریت کرونا در خوزستان که امروز (۱۸ اردیبهشت‌ماه) در استانداری خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: وضعیت بیماری در خوزستان بهتر از هفته‌های گذشته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ۱۰ روز گذشته تعداد موارد بستری به ۲ هزار ۲۰۰ تا ۲ هزار و ۳۰۰ مورد رسیده بود که اکنون به یک هزار و ۵۰۰ مورد کاهش یافته است.

به گزارش ایسنا، وی افزود: از قله پیک بیماری پایین آمده‌ایم و شیب نزولی بیماری آغاز شده است و در صورت همکاری مردم، قطعا موفقیت‌های بیشتری حاصل می‌شود.

استاندار خوزستان با اشاره به شرایط جدید محدودیت‌ها در این هفته، گفت: فعالیت مشاغل گروه ۲ در شهرهای قرمز مجاز شده است بنابراین مقداری از این مساله ترس داریم و اصناف باید رعایت کنند؛ این کار برای دو هفته به صورت آزمایشی انجام می‌شود تا بازاریان بیش از این متضرر نشوند.

وی تصریح کرد: در صورتی که خوب عمل شود، قطعا این روند ادامه می‌یابد و شاید فعالیت گروه‌های شغلی دیگر نیز در دستور کار قرار بگیرد و بازگشایی انجام شود اما در صورت عملکرد بد، ممکن است وسط راه این مشاغل نیز تعطیل شوند.

سلیمانی‌دشتکی بیان کرد: سفر به طور کامل در سراسر کشور ممنوع شده است بنابراین تردد از ورودی‌ها و خروجی‌های خوزستان از ظهر روز سه‌شنبه (۲۱ اردیبهشت‌ماه) تا روز شنبه (۲۵ اردیبهشت‌ماه) ممنوع خواهد بود.

وی ادامه داد: از بابت گسترش بیماری در پی برگزاری آداب و رسوم اقوام و شیوخ در خصوص خریدها و دید و بازدیدهای عید فطر احساس خطر می‌کنیم. اگر این کارها انجام شود بسیار خطرناک است و منجر به انتقال ویروس و افزایش مجدد بیماران بستری و مرگ و میر می‌شود.

استاندار خوزستان گفت: مقرر شده است همه شیوخ، بزرگان، علما، فرمانداران، مسئولان علوم پزشکی و همه افرادی که می‌توانند در این زمینه گام بردارند، همکاری کنند و دیدار چهره به چهره با بزرگان داشته باشند تا امسال از خریدها و دید و بازدیدهای عید فطر خودداری شود. سه‌شنبه نیز با شیوخ و بزرگان جلسه‌ای خواهیم داشت.

وی بیان کرد: در ۱۵ شهر استان خوزستان احتمال انجام دید و بازدیدهای عید فطر وجود دارد که در این راستا در این شهرها منع تردد اعمال می‌شود و از سه‌شنبه تا شنبه ورود خودروهای با پلاک غیر بومی و خروج خودروهای با پلاک بومی ممنوع خواهد بود و خروج تنها برای کارمندان یا بیماران آن هم پس از بررسی، امکان‌پذیر خواهد بود.

استاندار خوزستان گفت: تا حد امکان با کار فرهنگی و رایزنی با بزرگان و راه‌اندازی پویش‌ها از برگزاری اجتماعات جلوگیری می‌کنیم. قطعا اگر کسانی حرف شیوخ و مسئولان را نادیده بگیرند، برخورد قانونی خواهد شد و از چنین حرکت‌هایی جلوگیری می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی اخبار اجتماعی خوزستان کروناویروس همه باهم علیه کرونا عيد فطر استاندار خوزستان دید و بازدیدهای عید فطر استاندار خوزستان خودروهای با پلاک سه شنبه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۳۸۸۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عمده شکایات مردمی از پزشکان در حوزه زیبایی است

معاون انتظامی سازمان نظام پزشکی با بیان این که در سال‌‌های گذشته عمده شکایات مردمی از پزشکان در حوزه اقدامات و اعمال زیبایی بوده است؛ گفت: درعین حال مراکز فاقد مجوز و زیرزمینی منشأ اصلی صدمات به زیبایی و سلامت مردم هستند. - اخبار اجتماعی -

دکتر محمدرضا خردمند در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم در پاسخ به این سؤال که «عمده شکایات مردم به کدام اقدامات پزشکی مربوط است؟» اظهار کرد: در تمام جهان در رشته‌هایی که اعمال جراحی پرخطرتری وجود دارد احتمال صدمه به بیمار نیز بیشتر است و به دلیل پرریسک بودن اعمال جراحی در حوزه‌های زنان، ارتوپدی و جراحی، شکایات و محکومیت‌ها در این تخصص‌ها نیز بیشتر است اما در سال‌های اخیر بیشتر آسیب‌ها در حوزه زیبایی بوده و اکنون بیشترین شکایات مردمی در زمینه خدمات زیبایی و ترمیمی است.

مراکز زیرزمینی منشأ اصلی صدمه به زیبایی مردم

وی افزود: در حال حاضر مراکز زیبایی به دو دسته تقسیم شده‌اند؛ یک دسته از این مراکز توسط پزشکان تحصیل کرده که عضو سازمان نظام پزشکی و دارای مجوز مرکز تخصصی پوست و مو هستند اداره می‌شود و دسته دیگر توسط افرادی که فاقد تحصیلات و مجوزهای پزشکی هستند اداره و این خدمات زیبایی ارائه می‌شود که دسته دوم، یعنی مراکز فاقد مجوز و صلاحیت، منشأ اصلی صدمات فوق العاده زیادی هستند که به سلامت و زیبایی مردم وارد می‌شود.

عوارض اعمال زیبایی در بسیاری از موارد غیرقابل جبران است

خردمند با بیان اینکه جبران این صدمات بسیار مشکل و پرهزینه است؛ هشدار داد: صدمات ناشی از جراحی و انجام اقدامات زیبایی در مراکز زیرزمینی و فاقد مجوز و صلاحیت پزشکی، در بسیاری از موارد متأسفانه اصلاً قابل برگشت نیست.

عمده اقدامات غیرمجاز در آرایشگاه‌ها و مراکز زیرزمینی

وی با بیان اینکه عمده این اقدامات غیرمجاز در آرایشگاه‌ها و مراکز زیرزمینی انجام می‌شود؛ بیان کرد: باید این مراکز بلافاصله پلمب و به مراجع قضایی معرفی شوند. دامپینگ یا قیمت شکنی، یعنی ارائه خدمات زیبایی با قیمت پایین‌تر از آنچه پزشکان دریافت می‌کنند؛ یکی از دلایلی است که مردم را به انجام جراحی‌ها و اقدامات زیبایی در این مراکز غیرمجاز سوق داده است.

پزشکان عمومی حق انجام جراحی زیبایی دارند؟

معاون انتظامی سازمان نظام پزشکی در پاسخ به این سؤال که پزشکان عمومی حق انجام اعمال زیبایی را دارند؟: تصریح کرد: پزشکان عمومی بیش از 90 درصد اورژانس‌های بیمارستان‌های کشور را اداره می‌کنند و بیماران در بدو ورود در اورژانس‌ها عمدتاً توسط پزشکان عمومی معاینه می‌شوند و سپس پزشکان متخصص به ادامه درمان می‌پردازند اما برای ورودشان در حوزه زیبایی، باید کمیسیون تعیین صلاحیت‌ها تعیین تکلیف و حدود وظایف پزشکان را معین کند تا از این نابسامانی که وجود دارد برطرف شود.

3 دلیل رشد قارچ‌گونه مراکز زیبایی غیرمجاز/ وزارت بهداشت اجازه ورود به برخی مراکز متخلف را ندارد!

وی ادامه داد: ترکیب این کمیسیون شامل اعضای وزارت بهداشت و سازمان نظام پزشکی است که باید با حضور معاون درمان وزارت بهداشت یا نمایندگان او در محل نظام پزشکی تشکیل شود اما بیش از سه سال است که این کمیسیون تشکیل نشده است. با وجود این، به طور کلی می‌توان گفت که پزشکان عمومی برخی اعمال کوچک زیبایی مانند ژل و بوتاکس را انجام می‌دهند و اگر در همین حدود باقی بماند فعلاً منعی برای ادامه فعالیت‌شان وجود ندارد.

مجازات قصور پزشکی در حوزه زیبایی

خردمند درباره قصور پزشکی در حوزه زیبایی و مجازات آن نیز افزود: اگر صدمه به بیمار، محرز شود پزشک باید دیه پرداخت کنند و اگر شکایت انتظامی شود در مراجع انتظامی نیز محکومیت اعمال خواهد شد. همچنین قانون مجازات اسلامی برای مواردی که قصور پزشکی منجر به فوت شود مجازات حبس را در نظر گرفته اما سازمان نظام پزشکی معتقد است که این مجازات باید به جرائم نقدی یا خدمات پزشکی تبدیل شود تا مردم از دسترسی به پزشک محروم نشوند.

معاون انتظامی سازمان نظام پزشکی با اشاره به این که در قانون سازمان نظام پزشکی، وظیفه نظارت بر عهده سازمان نظام پزشکی گذاشته نشده است؛ ادامه داد: وظیفه نظارت بر مراکز درمانی و عملکرد پزشکان بر عهده معاونت‌های درمان و بهداشت وزارت بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشکی است البته در جرائم مشهور ضابطین قضاتیی نیز می توانند به موضوع ورود پیدا کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اعمال محدودیت تردد در ۵محور آزاد راهی و شریانی کشور
  • ثبت بیش از ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار تردد بین استانی در خوزستان
  • "عمره مفرده" چه اعمالی دارد؟
  • عمره مفرده چه اعمالی دارد؟
  • عمده شکایات مردمی از این پزشکان؛ علت چیست؟
  • بیشتر شکایات مردم از پزشکان زیبایی است
  • عمده شکایات مردمی از پزشکان در حوزه زیبایی است
  • وضعیت ترافیکی شهر تهران در شنبه هشتم اردیبهشت ماه
  • اجرای اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محورهای مواصلاتی مازندران
  • وعده حل مشکل کمبود ناوگان جاده‌ای اربعین با واردات