Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر محمد جانباز روز شنبه درگفت وگو با ایرنا افزود: طبق اعلام سازمان دامپزشکی کشور؛ صدور گواهی حمل بهداشتی وقرنطینه‌ای جهت جابجایی وخرید وفروش دام (گاو، گاومیش، گوسفند، بز، شتر، اسب و غیره)، تنها برای دام‌های دارای پلاک داده می‌شود و بدون نصب پلاک هرگونه جابجایی دام، قاچاق محسوب می‌شود.
وی با اشاره به اینکه این طرح از نیمه نخست امسال آغاز شده است، بیان داشت: تمامی بهره برداران ودامداران موظف هستند تا مهلت تعیین شده (۱۵ دیماه جاری) با مراجعه به اتحادیه دامداران و معاونت بهبود امور تولید دامی در استان هرمزگان نسبت به ثبت واحدهای مربوطه و پلاک‌گذاری دام‌های خود اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرکل دامپزشکی هرمزگان اظهارداشت: این اقدام در راستای مبارزه با قاچاق کالا و ارز مبنی بر رصد و پاییش کالاهای تحت نظارت وزارت جهاد کشاورزی از سوی سازمان دامپزشکی کشور صورت گرفته است.
جانباز ادامه داد: براساس اطلاعیه صادر شده سازمان دامپزشکی کشور، تمامی شماره پلاک دام‌های کشتاری در سامانه این سازمان ثبت خواهدشد.
بحث هویت گذاری دام‌های سبک وسنگین از اواخر دهه ۸۰ کلید خورد که البته به طور پراکنده توسط برخی ارگان‌های مربوطه انجام شد اما با پلاک گذاری جدید، دریک سامانه جامع تمامی این پلاکها برداشته و دام‌ها یک پلاک جدید ۱۵ رقمی برای شناسایی دریافت می‌کنند.

 داشتن بانک اطلاعاتی دقیق جهت آمارگیری جمعیت دامی کشور، واکسیناسیون، اصلاح نژاد دام، میزان تولید گوشت قرمز و شیرخام، جلوگیری از قاچاق دام و سرانه مصرف گوشت و شیر از مزیت طرح پلاک گذاری دام‌های سبک و سنگین است.
 

برچسب‌ها استان هرمزگان دام و طيور دامپزشکی اتحادیه سراسری دامداران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استان هرمزگان دام و طيور دامپزشکی اتحادیه سراسری دامداران استان هرمزگان دام و طيور دامپزشکی اتحادیه سراسری دامداران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۷۶۳۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهلت انتخاب رشته دکتری برای بار دوم تمدید شد

مهلت انتخاب رشته و اصلاحات (سری سوم) دفترچه راهنمای انتخاب رشته آزمون ورودی دکتری (Ph.D) نیمه‌متمرکز سال ۱۴۰۳ مجدد تمدید شد.

به گزارش ایسنا، سازمان سنجش آموزش کشور اعلام کرد:

پیرو انتشار دفترچه راهنمای انتخاب رشته (دفترچه شماره ۲) آزمون ورودی مقطع دکتری (Ph.D.) نیمه‌متمرکز سال ۱۴۰۳ در تاریخ ۱۴۰۳/۰۱/۲۸و اطلاعیه‌های اصلاح آن‌ به تاریخ‌های ۰۲ و ۱۴۰۳/۰۲/۰۵، ضمن اعلام اصلاحات جدید مربوط به دفترچه راهنمای انتخاب رشته، به اطلاع داوطلبان مجاز به انتخاب رشته در این آزمون می‌رساند به منظور فراهم نمودن تسهیلات بیشتر برای آن دسته از داوطلبانی که تا این تاریخ (۱۴۰۳/۰۲/۰۸) برای انتخاب رشته اقدام نکرده‌اند، ترتیبی اتخاذ شده‌ است که بتوانند تا پایان روز دوشنبه به‌تاریخ ۱۴۰۳/۰۲/۱۰نسبت به انتخاب رشته اقدام کنند. 

لذا داوطلبان، ضرورت دارد در مهلت در نظر گرفته شده و پس از مطالعه دقیق دفترچه راهنمای انتخاب رشته‌های تحصیلی و مندرجات اطلاعیه‌های فوق و این اطلاعیه، به درگاه اطلاع‌رسانی این سازمان مراجعه و نسبت به ثبت کدرشته‌محل‌های انتخابی در آزمون مذکور اقدام کنند. 

در ضمن آن دسته از داوطلبانی که قبلاً نسبت به انتخاب کدرشته‌محل‌های تحصیلی اقدام کرده‌اند، می‌توانند در صورت تمایل تا تاریخ فوق، نسبت به مشاهده یا ویرایش کدرشته‌محل‌های انتخابی خود اقدام کنند. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تحقق ۱۰۰ درصدی نوسازی پلاک‌های بافت فرسوده در شرق تهران
  • امکان تغییر محل آزمون دانشجویان فراهم شد
  • راه اندازی فرودگاه به توسعه میناب کمک می‌کند
  • مهلت انتخاب رشته دکتری برای بار دوم تمدید شد
  • استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام
  • هشدار برای پرهیز از مصرف قارچ در طبیعت
  • رشد سه برابری مسمومیت با قارچ وحشی
  • اختصاص ۱۰ هزار میلیارد ریال از بودجه مدیریت بحران کشور به استان ایلام
  • گاز قسمتی از کرج قطع می‌شود
  • طرح انتقال تعطیلات پایان هفته اقدام منفی برای تجارت؛ شعار سال محقق می‌شود؟